Garantie

Autotrust

AutoTrust Instap

AutoTrust Uitgebreid

Klik hier voor uw garantieverzekering op maat.

Bij AutoHuus vinden wij het belangrijk om open met u te communiceren. Daarom hebben wij onze voorwaarden voor u helder in kaart gebracht.

Wij leveren onze auto’s standaard inclusief;

 • Afleveringscheck
 • Vloeistoffencontrole
 • NAP Teller rapport
 • Onderhoudshistorie
 • Geldige APK keurig
 • Tenaamstellingskosten
 • Vloeistoffencontrole/ op peil brengen
 • Vrijwaring van jouw huidige auto
 • Voetstootse levering, geen garantie*

 • *Zie onze algemene garantievoorwaarden en afleverpakketten.

  Wij denken met u mee;

  Wilt u bij voorbeeld dat wij een onderhoudsbeurt aan de auto van uw keuze laten, garantie afsluiten of een poetsbeurt laten uitvoeren? In goed overleg is natuurlijk alles mogelijk.

  Om u een idee te geven van de kosten hebben wij zekerheidspakketten voor u samengesteld, zie onze afleverpakketten.

  Garantie

  Garantie is uitsluitend mogelijk in combinatie met het Premium en de Luxe afleverpakket. Deze garantie wordt verstrekt door Autotrust met de daarbij behorende voorwaarden. Vraag ons of de auto van uw keus aan de garantievoorwaarden voldoet. Deze zijn te vinden onder afleverpakketten op onze homepage.

  Wanneer heb je geen garantie?

 • Bij het niet afsluiten van het Premium of het DeLuxe pakket.
 • Voorwaarden

  1. Ontstaat er een defect? Dan dient u deze direct te melden bij AutoHuus met een uitvoerige omschrijving van het defect om aanspraak te maken op garantie. [email protected] Wij kijken samen met u naar een mogelijke oplossing, Bevind u zich in een noodsituatie en dient herstel direct plaats te vinden omdat u op geen enkele manier niet meer verder kunt rijden, neem dan telefonisch contact met ons op onder 038-3557615 of 06-38427272.

  2. Om in aanmerking te komen voor garantie, dient een onafhankelijke diagnose gesteld te worden door AutoHuus of Dekra-Nederland. https://www.dekra.nl/nl/voertuigexpertise/ Heeft u een andere partij bezocht, dan vervalt de aanspraak op garantie.

  3. Onderhoud uw auto goed en controleer regelmatig het niveau van de vloeistoffen van uw auto. Als er een defect ontstaat doordat u de aanwijzingen in het instructie- of serviceboekje niet opvolgt, kan het zijn dat u (mede)schuld hebt aan het defect. Bewaar de bewijzen van onderhoud en reparatie. Het is noodzakelijk dat u deze altijd kunt overleggen bij aanspraak op garantie.

  4. Als jezelf (mede) schuldig bent aan het ontstaan van het defect, heeft u geen recht op reparatie onder de garantie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er een defect is ontstaan door overbelasting, nalatigheid, onzorgvuldigheid of bedieningsfouten.

  5. Als er een defect ontstaat door onheil van buitenaf, heeft dat niet te maken met de kwaliteit van uw auto. In dat geval kunt u geen aanspraak maken op de garantie. U kunt daarbij denken aan defecten veroorzaakt door (water)schade, een aanrijding, steenslag, vogeluitwerpselen, een hagelbui of drempels en verkeersobstakels. “het kan zijn dat deze wel door uw autoverzekering worden gedekt, raadpleeg hiervoor uw polis voorwaarden”

  6. Bij vermoeden van fraude of misbruik, mag de garantie door AutoHuus per ingangsdatum worden beëindigd.

  7. Het is belangrijk dat u zich houd aan onze voorwaarden. Als u niet aan de voorwaarden hebt voldaan, vervalt uw recht op garantie.

  8. Het betreft te allen tijde een gebruikt voertuig, welk niet met een nieuw voertuig te vergelijken is.

  Wat is een defect?

  In het kader van garantie bedoelen we met een defect: Het tijdens de looptijd van de garantie plotseling en onverwacht falen van een onderdeel. Als een onderdeel functioneert zal deze uitgesloten worden van garantie.

  Garantie via AutoTrust of andere verzekeraar.

  Indien gewenst kan AutoHuus op uw verzoek een verlening van garantie aanvragen/afsluiten bij bijvoorbeeld AutoTrust of een andere verzekeraar. De voorwaarden van deze verzekering worden voor het afsluiten daarvan met u overlegd. De AutoTrust en overige garantievoorwaarden zijn te raadplegen op onze website onder “Garantie”

  Bij het afsluiten van deze garantie gelden uitsluitend de voorwaarden die gesteld worden door deze garantie verzekeraar. Per ingang van de verzekering vervalt de volledige aansprakelijkheid richting AutoHuus.

  Mocht u in deze periode een defect hebben aan je auto, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Raadpleeg dan altijd eerst bij de verzekeraar welke garage / dealer er aangesloten is bij deze verzekeraar om een diagnose toe doen en de bijbehorende offerte mag indienen bij Autotrust.